fbpx
05-16.04.2021

ONE Fashion Week

We Love Fashion

Защо One Fashion Week?

Водени от новата реалност, в която всички живеем и следвайки корпоративната ни политика, че трябва да създаваме полезни за бизнеса и потребителите ни продукти и събития, разработихме изцяло нова концепция за модно събитие, което да представи новите колекции на български и световни дизайнери през максимално широка аудитория, без това да поставя здравето на екипи, организатори и зрители на риск.

ONE Fashion Week е собственост и се организира от HomeNetwork Company.

Interactive

ONE Fashion Week е първото интерактивно модно телевизионно събитие, което ще се проведе за през пролетта на 2021 година в България.

Live worldwide

ONE Fashion Week ще се проведе между 05-16.04 и ще се излъчва в ефира на два ТВ канала - HomeOne TV и HomeMall TV, и на живо в цял свят във Facebook и YouTube.

Shine bright

ONE Fashion Week ви позволява да блеснете със собствено шоу, без да сте част от програма с други дизайнери или модни къщи. Вие сте звездата.

Sell everything

ONE Fashion Week ви предлага да продадете цялата си колекция още по време на събитието през всички канали на излъчване през HomeMall.bg

Fashion Up!

ПРОГРАМАТА

ONE Fashion Week ще се проведе между 05 и 16 април - десет вечери в пет категории ще бъдат презентирани по пет дизайнера/марки.

Дамска мода - 05 и 12.04.2021

Жените мислят за мода 91 пъти дневно – това е един път на всеки 11 минути и 23 секунди. Това означава, че 31 дни в годината дамите са заети в мисли за това, кое ги прави модерни. Най-известните световни модни центрове са Париж, Лондон, Милано и Ню Йорк. На 22 март София ще се нареди сред тези световни градове. Първата вечер от ONE Fashion Week ще бъде посветена на представяне на световните тенденции при дамите.

Мъжка мода - 06 и 13.04.2021

За тях е важно да имат удобни дънки, спортни обувки и един чифт сако за по-специални случаи. Така разсъждаваха до скоро мъжете за модата. Но днес вече не е така. Съвременният мъж обръща все по-голямо внимание на своя външен вид. Какво по-хубаво за един джентълмен да оправдае максимата ,,По дрехите посрещат, по ума изпращат”, като се представи добре и в двата случая.

Детска мода - 07 и 14.04.2021

Децата са най-важното в живота ни и очаквано искаме само най-доброто за тях. Затова и отделяме специално внимание на малчуганите в ексклузивна вечер, в която ще видите различни български и чужди марки с техните колекции, насочени към малките звезди и бъдещи fashionistas.

В програмата ще бъдат представени водещи тенденции в стил "близнаци" с еднакви модели за родител и дете.

Sport & Summer - 08 и 15.04.2021

Активният съвременен човек умело съчетава ежедневната си визия със спортния дух. Голяма част от модните дизайнери се объщат именно в тази посока и налагат една от водещите тенденции – спортни дрехи в ежедневието.

На 25 март ще Ви представим топ тенденциите, които се открояват като задължителни за предстоящата година в света на спортния аутфит.

Haute Couture - 09 и 16.04.2021

Първоначално терминът се използва за работите на англичанина Чарлз Фредерик Уорт, създадени в Париж в средата на 19 век. В модерна Франция, haute couture е „запазено име“, което може да бъде използвано само от фирми, които отговарят на точно определени критерии. Въпреки това, терминът се използва за всякакви първокласни дрехи по поръчка, независимо дали са създадени в Париж или в други модни центрове като Лондон, Ню Йорк, Токио и Милано. Истинска висша мода ще видите в последната вечер на ONE Fashion Week.

Fashion Up!

ОЧАКВАМЕ ВИ ДНЕС!

Свържете се с нас и запазете своето гарантирано място в първото издание на ONE Fashion Week още днес! Местата са ограничени!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More