fbpx

ONE Fashion Week стартира на 05 април

by FashionOne
0 comment

Иновативното модно събитие дава възможностза директни продажби на всеки дизайнер

ONE Fashion Week е първото интерактивно модно телевизионно събитие, което ще се проведе през пролетта на 2021 година в България.

ONE Fashion Week ще се проведе между 05 и 16 април и ще е първото събитие, което ще се излъчва в ефира на два телевизионни канала – HomeOne TV и HomeMall TV, в InLife.BG както и на живо в цял свят с live stream във Facebook и YouTube.

ONE Fashion Week ви дава възможност да участвате в първото издание, представяйки вашата последна колекция с готово модно ревю, което вие сами сте продуцирали и заснели. Всеки бранд или търговец може да вземе участие с ревю с продължителност до 15 минути, без значение от броя на показаните модели в него. Получавате пълна свобода да презентирате моделите си спрямо вашите идеи и желания.

ONE Fashion Week e единственото събитие, което ви дава възможност да продавате директно вашата колекция чрез различните платформи на HomeNetwork Company:

  • директно от ефира през нашата собствена телесейлс платформа – колцентър
  • с препратка към ваш онлайн магазин
  • онлайн, чрез платформата HomeMall.bg

Всяко ревю се излъчва в ефира на HomeOne TV по време на премиерната дата, както и онлайн в InLife.BG, Facebook и YouTube каналите ни с над 100 000 човека аудитория. HomeOne TV се излъчва в мрежите на А1, Bulsatcom, M-Sat, Networx, Telekabel, Silistra Telekom, както и редица други оператори, достигайки до над 1 500 000 домакинства в България. Българите в чужбина могат да гледат канала през платформата Netera.TV. Всичко ще бъде излъчено и live в платформите YouTube и Facebook безплатно на територията на целия свят.

„Водени от новата реалност, в която всички живеем и следвайки корпоративната ни политика, че трябва да създаваме полезни за бизнеса и потребителите ни продукти и събития, разработихме изцяло нова концепция за модно събитие, което да представи новите колекции на български и световни дизайнери през максимално широка аудитория, без това да поставя здравето на екипи, организатори и зрители на риск. Първото издание на ONE Fashion Week е пряко отражение на това как се промени света, но и желанието ни да предоставим нови, алтертативни канали за развлечение, които да промотират дизайнерите. Предлагаме напълно достъпен продукт, който за разлика от познати до момента събития в България слага акцент единствено върху модата, а не събира хора да вечерят, докато гледат ревюта“, коментира Владимир Иванов, член на Борда на Директорите на HomeNetwork Company.

Повече информация за събитието може да откриете на www.fashionone.bg  

ONE Fashion Week е собственост и се организира от HomeNetwork Company.

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More