fbpx

ONE Fashion Week променя играта

by FashionOne
0 comment

Водени от новата реалност, в която всички живеем и следвайки корпоративната ни политика, че трябва да създаваме полезни за бизнеса и потребителите ни продукти и събития, разработихме изцяло нова концепция за модно събитие, което да представи новите колекции на български и световни дизайнери през максимално широка аудитория, без това да поставя здравето на екипи, организатори и зрители на риск.

ONE Fashion Week е промяната, от която бранша се нуждае

ONE Fashion Week ще се проведе между 22 и 26 март и ще е първото събитие, което ще се излъчва в ефира на два телевизионни канала – HomeOne TV и HomeMall TV, както и на живо в цял свят с live stream във Facebook и YouTube.

Създадохме събитие, което да помогне на бизнеса да преодолее по-бързо последствията от пандемията.

ONE Fashion Week е първото интерактивно модно телевизионно събитие, което ще се проведе през пролетта на 2021 година в България. ONE Fashion Week ще се излъчва едновременно в ефира на HomeOne и HomeMall, както и в цял свят напълно безплатно в YouTube и Facebook.

Програмата

ONE Fashion Week ще се проведе между 22 и 26 март и ще е първото събитие, което ще се излъчва в ефира на два телевизионни канала – HomeOne TV и HomeMall TV, както и на живо в цял свят с live stream във Facebook и YouTube.

22.03.2021 | ПОНЕДЕЛНИК | ДАМСКА МОДА

Жените мислят за мода 91 пъти дневно – това е един път на всеки 11 минути и 23 секунди. Това означава, че 31 дни в годината дамите са заети в мисли за това, кое ги прави модерни. Най-известните световни модни центрове са Париж, Лондон, Милано и Ню Йорк. На 22 март София ще се нареди сред тези световни градове. Първата вечер от ONE Fashion Week ще бъде посветена на представяне на световните тенденции при дамите. 

23.03.2021 | ВТОРНИК | МЪЖКА МОДА

За тях е важно да имат удобни дънки, спортни обувки и един чифт сако за по-специални случаи. Така разсъждаваха до скоро мъжете за модата. Но днес вече не е така. Съвременният мъж обръща все по-голямо внимание на своя външен вид. Какво по-хубаво за един джентълмен да оправдае максимата ,,По дрехите посрещат, по ума изпращат”, като се представи добре и в двата случая.

24.03.2021 | СРЯДА | ДЕТСКА МОДА

Децата са най-важното в живота ни и очаквано искаме само най-доброто за тях. Затова и отделяме специално внимание на малчуганите в ексклузивна вечер, в която ще видите различни български и чужди марки с техните колекции, насочени към малките звезди и бъдещи fashionistas. В програмата ще бъдат представени водещи тенденции в стил „близнаци“ с еднакви модели за родител и дете.

25.03.2021 | ЧЕТВЪРТЪК | СПОРТ & SUMMER

Активният съвременен човек умело съчетава ежедневната си визия със спортния дух. Голяма част от модните дизайнери се объщат именно в тази посока и налагат една от водещите тенденции – спортни дрехи в ежедневието. На 25 март ще Ви представим топ тенденциите, които се открояват като задължителни за предстоящата година в света на спортния аутфит.

26.03.2021 | ПЕТЪК | ВИСША МОДА

Висша мода е създаването на първокласни модели по поръчка.  Първоначално терминът се използва за работите на англичанина Чарлз Фредерик Уорт, създадени в Париж в средата на 19 век. В модерна Франция, haute couture е „запазено име“, което може да бъде използвано само от фирми, които отговарят на точно определени критерии. Въпреки това, терминът се използва за всякакви първокласни дрехи по поръчка, независимо дали са създадени в Париж или в други модни центрове като Лондон, Ню Йорк, Токио и Милано. Истинска висша мода ще видите в последната вечер на ONE Fashion Week.

ONE Fashion Week е собственост и се организира от HomeNetwork Company.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More